Dingemanse & vd Ploeg

Groothandel in verf, wandbekleding en aanverwante artikelen

Zoek

Gevel- en dakbeplatingen

Wij leveren een ruim assortiment aan oplosmiddelhoudende en watergedragen coatings voor het renoveren van metalen en kunststof gevelbeplating. Alle coatings voor beplatingen zijn zowel met de kwast, rol en spuit te verwerken. 

Cryltane AC satin

Een oplosmiddelhoudende roestwerende DTS coating met een perfecte hechting op nagenoeg elk type beplating. Hecht rechtstreeks op harde kunststoffen, Plastisol coatings, staal, verzinkt staal, enz. Ons standaard systeem met een optimaal kleur- en glansbehoud en een langdurige bescherming. 

Tol coat Antico

Een dikhuidige watergedragen en roestwerende coating om metalen beplatingen (ongecoat of voorzien van een harde coating) te schilderen. Wordt veelal toegepast in situaties waarbij oplosmiddelen niet gewenst zijn.

Multi-coat

Een oplosmiddelhoudende sneldrogende roestwerende coating, die ook droogt bij lagere temperaturen. Rechtstreekse hechting op Plastisol. Wordt veel gebruikt bij koud weer en in situaties waarbij een snel een budgetvriendelijk systeem gewenst is. Het grote voordeel van de Multi-coat ook zeer goed hecht op Plastisol beplating, ook als deze niet wordt gereinigd. Een nadeel is echter dat het kleur-en glansbehoud niet optimaal is.

Neem voor een proefzetting en/of vrijblijvende offerte contact op met onze technische afdeling.

Onze merken

 • merk

  Wijzonol

  Topkwaliteit bouwverven  en houtrotsystemen
  website
 • merk

  Libert

  Specialist in hygiënische coatings en industrieverven
  website
 • merk

  Drost

  Fabricant van bouwverven en industriecoatings
  website